Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die plaatsbaar zijn en ruime ren zoeken. Alle rammen en voedsters zijn gecastreerd. We vragen een adoptiebijdrage van € 140,- voor een gecastreerd en gevaccineerd koppel. 

Toelichting:
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, ook in de nacht, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Koppels in pleeggezin: Wegens beperkte ruimte in de opvang en de konijnen meer ruimte hebben in een pleeggezin, verblijven koppels vaak daar. Bij interesse kunnen ze bezocht worden in pleeggezin of bij ons in de opvang nadat ze terug gebracht zijn. Voor meer informatie hierover, neem contact op. 

Overweegt u een konijntje te adopteren bij ons? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en huisvesting

Mocht u nou een koppeltje zoeken, maar we hebben op dit moment geen koppel dat bij u past wat al bij elkaar zit, dan is het natuurlijk altijd mogelijk een ram die apart zit te koppelen met een voedster die apart zit. Echter zijn de aangepaste tarieven voor bestaande koppels, enkel voor bestaande koppels. Meestal komen de rammen van deze koppels al gecastreerd binnen en vinden bestaande koppels moeilijker een huisje, daarom hebben we deze keus gemaakt. 


Hieronder staat een indicatie van de konijnen die in de opvang zitten. 
Houd er rekening mee dat een konijn die hieronder staat al geplaatst kan zijn of in koppeling zit, echter zitten er vaak veel meer dan op de website vermeld staan. 
Reserveren van koppels is mogelijk voor maximaal een week in verband met de doorstroom. 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 01-11-2023

Aantal plaatsbare koppels op de website: 0
Aantal plaatsbare koppels in de opvang: 6